ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ
ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΩ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

«Ο άνθρωπος που έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του κερδίζει την εμπιστοσύνη των άλλων».

Ο φόβος είναι ο εχθρός της αυτοπεποίθησης. Εάν ομολογήσετε ότι ο φόβος είναι πιο ισχυρός από εσάς, έχετε ήδη νικηθεί. Αλλά αν ηρεμήσετε το μυαλό σας, σταθεροποιήσετε την εστίασή σας και αναλάβετε δράση, θα δείτε γρήγορα τον φόβο να εξαφανίζεται.

Έχετε δει και νιώσει τα όρια που σας βάζει ο φόβος. Παραλύει και δεσμεύει ακόμη και επαγγελματίες με χρόνια ζωής και εργασιακή εμπειρία. Αλλά όταν εσείς ή οποιοσδήποτε άλλος έχετε μια αληθινή, βαθιά και διαρκή αυτοπεποίθηση, μπορείτε να κοιτάξετε τον φόβο κατάματα και να αναλάβετε αποφασιστική, σκόπιμη δράση και να ξεχωρίσετε μέσα από το πλήθος.

Η ίδια αυτοπεποίθηση ενισχύει τις ικανότητές σας. Συνέπεια αυτού είναι η εμπιστοσύνη που σου δείχνουν οι άλλοι. Μία ανταμοιβή που κερδίσατε μέσω της Αξίας σας. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που θέλετε να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση. Οι ανταμοιβές είναι μεγάλες και με απτό και άυλο τρόπο, στη ζωή και στη δουλειά.

Αυτά είναι μόνο μερικά από αυτά που θα νιώσετε. Θα απολαύσετε υψηλότερα επίπεδα σεβασμού και θαυμασμού από τους ανθρώπους γύρω σας, τον διευθυντή σας, τους συναδέλφους σας ή τους υφιστάμενους σας. Θα είστε έτοιμοι να αναλάβετε πιο μεγάλες προκλήσεις και έργα, που οδηγούν σε αυξήσεις και αναγνώριση. Θα αισθάνεστε μεγαλύτερη σιγουριά στην ζωή και την εργασία σας. Ενώ θα αποκτήσετε την ικανότητά να βρίσκετε έναν νέο και καλύτερο τρόπο να αντιμετωπίζετε την καθημερινή σας ζωή και την εργασία σας.

«Μόνο όσοι το πιστεύουν, μπορούν να νικήσουν»

Μόνο ένα απλό βήμα θα χρειαστεί…πάρτε την απόφαση και πιστέψτε σε ΕΣΑΣ!

Χτίστε την αυτοπεποίθησή σας, κυριαρχείστε στον φόβο σας, πάρτε τον λόγο και θα τα καταφέρετε!

Εάν αποφασίσετε να κάνετε αυτό το ταξίδι, με χαρά να σας καθοδηγήσω!

Στην εναρκτήρια συνεδρία θα συζητήσουμε τη μεθοδολογία μου και θα σας παρουσιάσω ένα πολύ ειδικό Πρόγραμμα Προσωπικής Ανάπτυξης με προσανατολισμό στα αποτελέσματα και εστιασμένο στους στόχους.

«Ο καθένας μας έχει τη δύναμη για μεγαλείο, γιατί το μεγαλείο καθορίζεται από την υπηρεσία στον εαυτό μας και στους άλλους».

Πρόγραμμα συμβουλευτικής καθοδήγησης σε τρεις (3) μήνες.

Μια ολιστική προσέγγιση στις ανάγκες ανάπτυξης τόσο στη ζωή σας, όσο και στην εργασίας σας. Το πρόγραμμα θα επιταχύνει τη δική σας προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη. Θα συντονισθεί η ακόλουθη προσέγγιση:

· Συνεδρία έναρξης και εντοπισμού.

· 3Χ7 συνεδρίες Ανάπτυξης κατανεμημένες κατά τη διάρκεια της περιόδου των 3 μηνών. 1 Σκοπός, 3 Στόχοι, 9 ενέργειες!

· 3 συνεδρίες καθορισμού στόχων στην αρχή κάθε μήνα για καθορισμό 3 ενεργειών και 3 συνεδρίες ελέγχου και προσαρμογής στο τέλος κάθε μήνα (Τι πήγε καλά. Τι μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω).

· Πλήρης υποστήριξη και παρακολούθηση, παρακίνηση και παρακολούθηση και διαρκή επικοινωνία με ηλεκτρονική αλληλογραφία καθ’ όλη τη διάρκεια των 3 μηνών.

· Στο τέλος του προγράμματος ολοκλήρωση, αξιολόγηση και επιβεβαίωση του περαιτέρω σχεδίου δράσης για τους επόμενους 3 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.xakadimia.com.gr και ζητήστε να έχουμε μαζί χωρίς καμία επιβάρυνση μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας.

Είμαι στη διάθεσή σας, να σας συνοδεύσω να φτάσετε στην επιθυμητή κατάσταση! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο xagrogiannos@xakadimia.com.gr